Obezite Ameliyatıyla 6 Ayda 100 Kiloya İndi

Aşırı kiloları nedeniyle bir yıl öncesinde görevini yapamaz halde olan 210 kilo ağırlığında olan Yusuf Kaklık (33), Özel İskenderun Gelişim Hastanesi Bariatrik (Obezite) ve Reflü Cerrahisi Uzmanı Genel Cerrah Op. Dr. Cavit Göktaş’ın gerçekleştirdiği tüp mide ameliyatı sonrası, 6 ayda tam 110 kilo verdi.
Tüp mide ameliyatıyla Yusuf Kaklık’ın sadece kilo vermediğini, ayrıca sağlığına kavuştuğunu ifade eden Op. Dr. Cavit Göktaş, “Artık tek çaresi tüp mide olan hastamız ameliyatı sonrası, altı ay içerisinde 210 kilodan 100 kiloya geriledi. Yusuf Bey, ameliyatla birlikte sadece zayıflamakla kalmadı, ameliyat sonrası birçok sağlık problemi de ortadan kalkmış oldu” açıklamasında bulundu.
“Mucize yaşıyorum”
6 ayda 100 kilo ağırlığına kavuşan Yusuf Kaklık, kilo verdikten sonra sağlık sorunlarının da sona erdiğini ifade ederek, “Kilo problemim, tüm hayatımı olumsuz etkilemişti. Ameliyatla birlikte tüm hayatım değişti diyebilirim. Gerçekten mucize yaşıyor gibiyim. Ailemle ve işimle ilgili hiçbir sıkıntım kalmadı. Bana bu mutluluğu yaşatan doktorum Cavit Göktaş’a teşekkür ediyorum” dedi.

Yusuf Kaklık

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.