İskenderun Belediyesi Asvalt Yama Çalışması Yapıyor

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” belediyemiz, kent genelinde başlatılan üst yapı çalışmaları kapsamında hasar gören yollarda bakım ve onarım çalışmalarını yoğunlaştırdı. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz, tüm yollarda asfalt, yama ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Mahallelerde başlatılan ve deforme olan yollarda çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdüren ekiplerimiz ihtiyaç duyulan yollarda asfalt çalışmalarını devam ettirecek.” dedi.
Asfalt yama ekibinin yoğun bir çalışma temposuyla yollarda oluşan çukurlara yama çalışması yaptığını ifade eden Başkan Seyfi Dingil, şunları söyledi:
“ İskenderun belediyesi uzak yakın demeden ilçe sınırları içerisinde bulunan tüm asfalt yollarda yama çalışmalarını sürdürüyor. Belediye yama ekibi yoğun bir tempoda durmaksızın çalışıyor. Ekiplerimiz durmaksızın çalışarak her yere yetişmeye çalışıyor. Yama çalışmalarının bitmesinden sonra asfalt yenileme çalışmalarımız başlayacaktır.
Planlamada öncelik isteyen bölgelerde çok sayıda ekiple eş zamanlı olarak gerçekleştirilen çalışmalar, kentte hem yaya hem de trafik akışını rahatlatıyor. Birçok mahallede cadde ve sokaklarda bozulan yolların asfalt yama ile onarım çalışmaları devam ederken, diğer ekipler tarafından da yol yapım, kilitli parke taşı döşeme çalışmaları sürdürülüyor. Bu arada ihtiyaç duyulan noktalara banklar yerleştiriliyor” şeklinde konuştu.

iskenderun bel (1) iskenderun bel (2)

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.