Geleneksel Barınak Boyama Etkinliği’nin İkincisi Gerçekleştirildi

Sevimli dostlarımızın rahat ve güvenli bir ortamda yaşamaları için büyük çaba sarf eden HBB Sahipsiz Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, gönüllü vatandaşların katılımıyla gerçekleştirdiği organizasyonla ‘Geleneksel Barınak Boyama Etkinliği’nin ikincisini gerçekleştirdi.
Gönüllü vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, HBB tarafından imalatı sağlanan veya hayvansever vatandaşlar tarafından barınağa bağışlanmış olan kulübeler, şefkate muhtaç sokak hayvanları için sevgiyi temsil eden renklerle boyandı.
SAHİPSİZ SOKAK HAYVANLARININ DAHA SAĞLIKLI BİR ORTAMDA YAŞAMALARI AMAÇLANIYOR
Amaçlarının sahipsiz sokak hayvanlarının daha sağlıklı bir şekilde yaşamalarını sürdürmelerini sağlamak olduğunun altını çizen yetkililer, bu tür etkinliklerin yalnızca HBB tarafından değil, il genelindeki kurum ve kuruluşlarca da daha sık yapılması gerektiğini belirtti. Hayvanların açlığa, susuzluğa ve eziyet dolu bir hayata mahkûm edilmemesi gerektiğinin altını çizen yetkililer, duyarlı davranıldığında sokak hayvanlarından duyulan rahatsızlığın asgari seviyede olacağını belirtti.
BARINAK SORUMLUSU GÜVEN’DEN BAŞKAN SAVAŞ’A TEŞEKKÜR
HBB Sahipsiz Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Sorumlusu Veteriner Hekim Remzi Güven, şehrimizin yerel sakinleri olarak adlandırdığı sokak hayvanları için gerçekleştirilen boyama etkinliğinde yardımlarını esirgemeyen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a, HBB Zabıta Daire Başkanı Edip Kadıoğlu’na ve emeği geçen tüm HBB personelleri ile gönüllü hayvanseverlere teşekkürlerini iletti.
Etkinliğin sonunda boyama yapan gönüllü misafirlere, HBB yetkilileri tarafından çeşitli hediyeler ve merak ettikleri konularda bilgi sahibi olmaları için broşürler takdim edildi.

boya (1) boya (3)

Önceki İçerikDörtyol Çökek Yaylası Yolu Beton Asfaltla Kaplandı
Sonraki İçerik‘Evde Bakım Hizmet Ekibi’ İskenderun’un 3 Ayrı Mahallesinde İkamet Eden Yaşlıların İmdadına Yetişti
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.