Başkan Savaş, İskenderun Yeni Sanayi Sitesi Esnafıyla Bir Araya Geldi

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, İskenderun Yeni Sanayi Sitesi’nde esnaf hemşehrileri ile bir araya gelerek fikir alışverişleri gerçekleştirdi.
Bozdoğan Elektrik ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmaya, İskenderun Madeni İşler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ahmet Çardaklı ve İskenderun esnafı katılım gösterdi.
“KENTİN EKONOMİK DİNAMİKLERİYLE GELECEĞE DÖNÜK ADIMLARI BİRLİKTE ATIYORUZ”
Esnaf hemşehrilerinin sorunlarına çözüm odaklı yaklaşımlar getiren ve eksiklikleri tamamlama gayesiyle hareket eden Başkan Savaş, kentin ekonomik dinamikleriyle geleceğe dönük adımları ortak bir şekilde attıklarını ifade etti.
Hatay’da gerçekleştirilen hizmetlere ayrı bir parantez açarak değinen Başkan Savaş, sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda üretilen hizmetleri il sathına yaydıklarını kaydetti.
KENTE, GELECEĞE DÖNÜK VİZYONEL BAKIŞ AÇISIYLA DEĞERLER KATAN BAŞKAN SAVAŞ’A TEŞEKKÜR
Gerçekleşen toplantının sonunda İskenderun esnafı, kente geleceğe dönük vizyonel bir bakış açısıyla değerler katan Başkan Savaş’a teşekkürlerini ileterek, çalışmalarında başarı temennilerini iletti.

image

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.