İskenderun Sahili’nde Altyapı Temizliği

Yağmur yağışlarının yoğun olması ve yağışlar sonrasında oluşan sorunların çözümüne yönelik çalışmalar gerçekleştiren Genel Müdürlük, İskenderun ilçesinde su birikintisi sorununu tespit edilen bölgelerde temizlik yapıldığını ve tıkanma bulunan altyapının araçlar yardımı ile temizlendiğini açıkladı.

İskenderun ilçesi sahilinde tıkanan hatlarda ve Atatürk Anıt alanı etrafında yağmursuyu tahliyesinin sağlandığı hatlarda temizlik yapıldığını bildiren HATSU, yağmursuyu ızgaralarının iç kısımlarında katı atıklar ve taşlardan oluşan tıkanıklıkların kombi aracı ile temizlenerek bölgede ki su birikintilerinin önüne geçildiğini belirtti.

Yağmursuyu ızgaralarında ki temizliğin önemine dikkat çekerek vatandaşların çöp atmada daha dikkatli olması yönünde temennilerde bulunan idare, herhangi bir sorunla karşılaşılması durumunda ALO 185 Arıza ve İhbar Hattı’na bildirilmesi gerektiğini hatırlattı.

İSKENDERUN SAHİLİ’NDE ALTYAPI TEMİZLİĞİ (2) İSKENDERUN SAHİLİ’NDE ALTYAPI TEMİZLİĞİ (4)

Önceki İçerikİskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil: İskenderun Demokrasi Nöbetini Taçlandırdı
Sonraki İçerikHatay genelinde Her türlü yürüyüş, basın açıklaması, miting, çadır kurma, stant açma,etkinlikler, bu etkinlikler öncesi, sırası ve sonrasında oluşabilecek şiddet hareketleri gerekçesiyle Hatay Valiliğince yasaklanmıştır
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.