Başkan Seyfi Dingil, Engelli Kardeşlerimizin Yanındayız

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, engelli vatandaşlarımızın her zaman yanlarında olduklarını belirtti.
Başkan Seyfi Dingil, sahilde engelliler spor kulübünün yerine yapılmakta olan yeni engelliler cafesinin çalışmalarını yerinde inceledi.
Eski kulüp binasının yıkılarak yerine daha modern bir engelli cafesinin yapıldığını ifade eden Başkan Seyfi Dingil,” Engelleri birlikte aşıyoruz. Toplumumuzun engellilerle ortak bir mekânda buluşmasını sağlayacak olan bu proje, engellilerin daha iyi tanınıp anlaşılmalarına, sosyalleşmelerine ve böylece toplumsal bütünlüğün oluşmasına vesile olacaktır. Engelli kardeşlerimizin İskenderun’da yaşamaktan mutlu olmalarını sağlamak bizim için en büyük mutluluk kaynağıdır. “dedi.
SEVGİ DOLU BİR SOSYAL ORTAM
Başkan Seyfi Dingil,” Buranın yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Engeliler spor kulübün yeni yeri daha modern daha çağdaş olacak. Çeşitli aktivitelerin yapılması imkânına kavuşacak. Kafemiz engellilerimizin toplumla buluşmalarına imkân sağlayacak, sevgi dolu bir sosyal ortam olarak tüm vatandaşlarımızın zihinlerinde yer alacaktır” ifadelerini kullandı.

iskenderun (1) iskenderun (2)

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.