Hatay Kamu Hastaneleri Birliği “Demokrasi Meydanında Hizmet Standı Açtı”

Hatay Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği; Devlet Su İşleri Parkı Demokrasi Meydanı’nda kurulan stantta, vatandaşlara yiyecek, içecek vb. hizmetlerin yanında Birliğe bağlı hastanelerde verilmekte olan sağlık hizmetleri ile ilgili tanıtım ve organizasyon hizmetleri vermeye devam ediyor.
Hatay kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uzm.Dr.Ömer AKIN ;
Cuma günü akşamından itibaren, Hatay Kamu Hastaneleri Birliği olarak her akşam bir sağlık tesisimiz orada nöbet tutuyor. İlk olarak Hatay Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi sonra Antakya Devlet Hastanesi, Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi, Altınözü Devlet Hastanesi ve Samandağ Devlet Hastanesi sırayla nöbetçi. Aynı zamanda Hatay İl Sağlık Müdürlüğü ve Halk Sağlığı Müdürlüğü ekipleriyle birlikte “Sağlık Teşkilatları ” olarak nöbete devam etmekteyiz.
Diğer taraftan da Birliğimize bağlı İskenderun Devlet Hastanesi, Dörtyol Devlet Hastanesi ve Erzin Devlet Hastanesi ’de ilçe merkezinde stant açarak hizmet vermeye devam etmektedir.
Uzm. Dr. Ömer AKIN başta olmak üzere, Tüm Kurum Yöneticileri ve Hastane Başhekimlerinin de yer aldığı demokrasi meydanında ki standa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Genel Sekreter AKIN; “Vatandaşımız Milli İradeye sahip çıkarak demokrasiyi korudu. Millet olarak çok büyük bir musibetten kurtulduk. Bizde meydanlarda demokrasi nöbeti tutan binlerce vatandaşımız için sağlık çalışanlarımızla birlikte stant açarak burada hizmet vermek istedik. Milletimizin hizmetindeyiz.” dedi.

hastane (2) hastane (3)

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.