Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’dan Duygulandıran ziyaret

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Atatürk Havalimanı’nda yaşanan terör saldırısında şehit olan Gümrük Muhafaza Memuru Umut Sakaroğlu’nun babası Gazel Sakaroğlu’nu Karaağaç Mahallesi’ndeki işyerinde ziyaret etti.
Şehit babası ile duygu dolu anlar yaşayan Başkan Nazım Culha, teröristlerin açtıkları ateşe karşılık vererek can kaybının artmasını engelleyen, ancak canlı bombanın kendini infilak etmesiyle kahramanca şehit düşen Umut Sakaroğlu başta olmak üzere, saldırıda şehit düşen 41 kişiyi rahmetle andı, ailelerine de sabır ve başsağlığı diledi.
Vatanın bölünmez bütünlüğünü korumak adına canlarını seve seve feda eden şehitlerin yakınlarının her zaman yanında olduğunu söyleyen Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, “Sizler şehidimizin bize emanetisiniz. Her hangi bir ihtiyacınız olduğunda, her türlü talep ve sıkıntınızda size bir telefon kadar yakınız. Kapımız her zaman sizlere açıktır” dedi.
Oğlunu ülke için kahramanca şehit veren acılı baba Gazel Sakaroğlu da ziyaretlerinden dolayı Belediye Başkanı Nazım Culha’ya teşekkür ederken, kahraman şehidimiz Umut ile ilgili anılarını anlatarak oğlunu özlemle yadetti.

şehit babası (2)

Önceki İçerikİskenderunda Demokrasi Nöbeti İlk Günkü Heyecanla Devam Ediyor
Sonraki İçerikİskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil Geleceğin Sporcularını Yetiştiriyoruz
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.