Demokrasi Nöbetinin Bitiş Tarihi açıklandı

Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, 7 Ağustos’ta yapılacak büyük miting bir mezuniyet törenidir”

Kurtulmuş Taksim Meydanı’ndaki demokrasi nöbetinde, “Siz onlara büyük bir millet nedir, kardeşlik nedir, milli dayanışma nedir onu öğrettiniz. Siz bu meydanları cumhuriyeti, geleceğimizi, istikbalimizi ve istiklalimizi korumanın bir üniversitesi haline getirdiniz. Şimdi 7 Ağustos’ta İstanbul’da yapılacak büyük miting meydanları dolduran milyonlar için bir mezuniyet törenidir. 7 ağustosta hepiniz bir büyük diploma alacaksınız. Bu milletin aynı ataları gibi şerefli bir millet olduğunu gösteren büyük bir diplomayı alacaksınız. İnşallah 7 ağustos meydanlardaki son günümüz olacak ama artık birleşmiş olan ellerimiz var, kalplerimiz var” ifadelerini kullandı.

“7 Ağustos’a kadar nöbetimize devam edeceğiz”

Şunu özellikle ifade etmek istiyorum ki, 15 Temmuz akşamından bu yana bu meydanda Alevi’si, Sünni’si ve hangi düşüncede olursa olsun insanımız buradaydı ve nöbete devam dedi. 7 Ağustos’a kadar da inşallah bu ruh içerisinde nöbetimize devam edeceğiz. Sizi aramızda görmekten mutlu olduk” şeklinde konuştu.

iskenderun (2)

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.