İskenderun’da FETÖ Darbe Nöbeti sürüyor

İskenderun’da vatandaşlar FETÖ’nün darbe girişimine tepki göstermek için gerçekleştirdiği demokrasi nöbetini sürdürüyor.
İskenderun anıt alanında toplanan vatandaşlar, darbe girişimine tepkilerini ve “demokrasi nöbetini” devam ettirdi.
Anıt alanında her gün toplanan vatandaşlar şehit düşen güvenlik güçleri ve vatandaşlar için Kur’an-ı Kerim okundu, dua edildi.
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, tehlike geçene kadar meydanlardan ayrılmayacaklarını belirterek,”Anıt alanında nöbet bekleyen vatandaşlarımıza çeşitli ikramlarda bulunuyoruz. Demokrasi nöbetine çocuklar, gençler, bayanlar, yoğun katılım gösteriyor. Ellerine bayraklarını alan yediden yetmişe binlerce kişi, kent meydanını doldurarak dualar edip darbe girişiminde bulunanlara ve FETÖ lideri Fetullah Gülen’e lanet okuyor” dedi.
Başkan Seyfi Dingil,”15 Temmuz Türkiye ve tüm İslam coğrafyası için kırılma noktası olmuştur. Milletimiz darbeye dur demiştir. Bizim vatanımız, kanla canla elde edilmiş bir vatandır. Değer biçilemeyecek kadar değerli bir vatanımız var. Bu vatana canımızla, kanımızla sahip çıkmaya devam edeceğiz.”diye konuştu.
Vatandaşlar ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın posterleriyle “Dik dur eğilme, bu millet seninle”, “Darbeye karşı omuz omuza”, “Her şey vatan için”, “Şehitler ölmez vatan bölünmez”, “İdam istiyoruz”, “Millet burada, FETÖ nerede?” şeklinde slogan attı.
Vatandaşlar, darbe girişimine tepki göstermek için Türk bayraklarıyla meydanları doldururken, “demokrasi nöbeti” sabahın geç saatlerine kadar devam ediyor.

iskenderun (1) iskenderun (2) iskenderun (3) iskenderun (4) iskenderun (5)

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.