Fetönün Kökünü Kazımamız Lazım

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “millet olarak FETÖ’nün kökünü kazımamız lazım” dedi.
Başkan Seyfi Dingil, belediye meclis salonunda muhtarlara ve belediye personeline hitap etti.
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, yaptığı açıklamada, FETÖ’yü lanetleyerek, “FETÖ ile mücadelede devletimizin yanındayız” dedi.
15 Temmuz darbe girişiminde Türk milletinin tarih yazdığını belirten Başkan Seyfi Dingil,” Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ikinci bir emrine kadar meydanlardan ayrılmayacağız. Millet olarak ülkemize bayrağımıza ve devletimize sahip çıkmamız lazım. FETÖ’ cülerin her yerden temizlenmesi lazım. Bu konuda hepimize görev düşüyor. Hala bu örgütle işbirliğinde olan kişiler varsa bizlere, emniyete bildirin” dedi.
FETÖ’NÜN KÖKÜNÜN KAZINMASI LAZIM
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan 15 Temmuz tarihindeki hain kalkışmada üstün bir liderlik sergilediğini belirten Başkan Seyfi Dingil,”FETÖ ile mücadelede devletimizin yanındayız. FETÖ’nün kökünün Türkiye’den tamamen kazınması lazım. Sadece Türkiye’den değil, dünyadan silinmesi lazım. Hepimiz bu kararlı tavrı göstermeliyiz. Bu dönemde soruşturulan, ifadesi alınan kardeşlerimiz olur, bunlar gayet normal, ne biliyorsak söylememiz lazım. Endişeye hiç mahal yok. Buradan kahramanca bu vatan için, milli iradenin yanında olan emniyet ve askerlerimize teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

2 4 5

Önceki İçerikHatay,Toplu Taşıma Rehabilitasyon ve Hat Optimizasyon Çalışmaları İle İlgili Toplantı gerçekleşti
Sonraki İçerikİskenderun,Dörtyol ve Erzin’de Elektrik Kesintisi Olacak
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.