Belen Müftüler Yolu 9 Bin 700 Metrelik Beton Asfaltla Kaplandı

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın öncülüğünde özverili bir şekilde sahada hizmetler sunan HBB ekipleri, Belen ilçesi Müftüler Mahallesi yolunda 9 bin 700 metre uzunluğundaki beton asfalt çalışmasını tamamlayarak Belenlilerin hizmetine sundu.
BAŞKAN SAVAŞ, TAMAMLANAN YOLU YERİNDE İNCELEYEREK YETKİLİLERDEN BİLGİ ALDI
Gerçekleştirilen çalışmanın sonunda tamamlanan yolu yerinde inceleyen Başkan Savaş, hizmete sunulan yol hakkında ekiplerden bilgiler aldı. Hatay’ın her noktasında HBB ekiplerinin ulaşımı iyileştirme çalışmalarının aralıksız bir şekilde devam edeceğini belirten Başkan Savaş, “Ulaşım konusunda Hatay’ın her noktasına temas etmeye devam edeceğiz. 2016 yılı için planladığımız 1500 km yeni yol hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz. Hem altyapı hem de üstyapı çalışmalarımız ile hemşehrilerimize en iyi şartlarda, nitelikli hizmetler sunuyoruz ve sunmaya da devam edeceğiz” diyerek Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet üretimine hız kesmeden devam edeceğini kaydetti.

Tamamlanan yolun hizmete açılmasıyla birlikte ulaşım konusunda rahat nefes aldıklarını ifade eden Belenliler, 9 bin 700 metrelik yolu kısa sürede tamamlayan HBB ekiplerine ve ihtiyaç duydukları her hizmette çözüm odaklı yaklaşımıyla her zaman yanlarında olan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür etti.

belen (1) belen (2)

Önceki İçerikOyun Gruplarını Bitkisel Ürünlerle Dezenfekte Eden Uygulama
Sonraki İçerikBaşkan Savaş, Belen’li Muhtarlarla Bir Araya Geldi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.