Başkanı Seyfi Dingil: İş Makinaları İle Nöbete Devam Ediyoruz

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, belediye araçlarının askeri birliklerinin önünde demokrasi nöbetine devam ettiğini belirtti.
Başkan Seyfi Dingil, olası bir darbe girişimine karşı farklı askeri birliklerin önünde nöbet bekleyen şoförleri ziyaret etti.
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, demokrasi nöbetine devam ettiklerini belirterek, ”Belediyemizin iş makineleri ile halen demokrasi nöbeti tutan şoförlerimizi ziyaret ettik. Şoförlerimiz gece gündüz demeden askeri birliklerin önünde nöbet tutuyorlar. Millî iradeye, Demokrasimize ve ülkemizin geleceğine karşı girişilen darbe teşebbüsünü bir kez daha lanetliyoruz” dedi.
İskenderun halkının meydanlarda nöbet tuttuğunu belirten Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Halkımız meydanlarda nöbet tutarak bayrağına, vatanına, demokrasisine ve ülkemizin geleceğine sahip çıkmıştır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’a, Türkiye Büyük Millet meclisine, hükümete, Demokrasiden yana tavır koyan güvenlik güçlerine, halkımıza minnet ve şükran duyuyoruz. Demokrasi şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet ve yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” diye konuştu.

13669813_1766132626938800_5054415709830143778_n

Önceki İçerikArsuz İşadamları Derneği yönetim kurulu üyesi işadamı Ali A. Alay, ‘’ Demokrasiye Hep Birlikte Sahip Çıkmalıyız’’
Sonraki İçerikİskenderun’da İzinsiz Kazılar Altyapıda Sorun Teşkil Ediyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.