Dörtyol’da Asker Halk İle Kuçaklaştı

Dörtyol ilçesinde, 15 Temmuz günü Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) içinde bir grubun darbe girişimine tepki olarak tutulan Demokrasi ve Milli İradeye sahip çık mitingine Askerlerde katıldı.
Dörtyol Saat meydanına düzenlenen Milli İradeye ve Demokrasine sahip çık mitingine Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk,Dörtyol Garnizon Komutan V. J.Bnb Savaş Balcı Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Özel STK lar Silahlı Kuvvetler personeli ve vatandaşlar katıldı.
Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk Yaptığı konuşmada TSK içerisinde 15 Temmuzda asker elbisesi giymiş vatan hainlerinin başlattığı darbe girişimi TSK nın bizzat kedisi Emniyet Kuvvetlerini gayreti Diyanet Mensuplarının gayreti Basının Birlik ve beraberli Cumhurbaşkanımızın bizzat kendisi ile Halkımızın gayreti ile çözülmüştür dedi
Garnizon Komutanı Vekili Jandarma Binbaşı Savaş Balcı da yaptığı konuşmada bu içimizden çıkan hainlerce gerçekleştirilmiş kanlı darbe girişinin içinde olmadık karşı durmaya devam ederek Devletimizin ve Mlletimizin emrindeyiz dedi.
STK temsilcilerinin yaptığı konuşmaların ardından Merkez Nursan Cami İmamı Ali Tekeci Kur’anı kerin tilaveti okuyarak dua yaptırdı.
Alanda bulunan Vatandaşlar Askerlere sevgi gösterisinde bulunarak bol bol fotoğraf çektirdi
Platform üzerine çıkan Asker ve Polisler Türk Bayrağı ile Osmanlı Devletini Simgeleyen Bayragı taşıması da ayrı bir güzellik verdi.
Vatandaşlar daha sonra Askeri Kışlasına kadar uğurlanmasına eşlik etti.

dörtol (1) dörtol (2) dörtol (4) dörtol (5)

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.