Herkesi Birlik ve Beraberlik Olmaya Davet Ediyorum

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Millî İrade’yi hiçe sayarak demokrasiyi kesintiye uğratmak isteyen başarısız darbe girişimini bir kez daha kınadı.
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, gündemdeki gelişmeler ile ilgili basın toplantısı düzenledi.
Başkan Seyfi Dingil, belediye brifing salonunda düzenlediği basın toplantısında herkesi cuntacılara karşı birlik ve beraberlik olmaya davet etti.
Herkesi Birlik Ve Beraberlik Olmaya Davet Ediyorum
Darbecilerin, milletimizin sergilediği kahramanca direniş sonucu bu hain emellerine ulaşamadıklarını ifade eden Başkan Seyfi Dingil,”TSK içinde Fethullahçı Terör Örgütü’ne bağlı bir grup asker tarafından gerçekleştirilmek istenen darbe milletimizin sergilediği birlik ve beraberlik ile kahramanca direniş sayesinde başarısız oldu.Ülkemizin bölgesinde söz sahibi bir ülke olmasını istemeyen ve kendi çıkarlarına alet etmek isteyen TSK içindeki Fethullahçı Terör Örgütü mensubu bir grup demokrasimize, halkımızın birlik ve beraberliğine, en önemlisi de milli iradeye kast ederek bir darbe girişiminde bulunmuştur. “dedi.
VATAN HAİNLERİ HÜSRANA UĞRADI
Başkan Seyfi Dingil, Türkiye’nin büyük bir ülke olduğunu belirterek,” Bilinmeledir ki, Türkiye büyük bir ülkedir. Cumhurun Başkanı ve Başkomutanımız ile meşru seçimlerle iş başına gelmiş, milli iradenin temsilcisi olan Hükümetimiz hain emellerle gerçekleştirilmeye çalışılan darbe girişimine milletimizin de sonsuz desteğiyle büyük bir direniş göstermiştir. Gösterilen bu kahramanca direnişle Milli İrade’nin iktidarı korunmuş ve iktidarı gasp etmek isteyen vatan hainleri hüsrana uğramıştır. “diye konuştu.
DEMOKRASİ NÖBETİ DEVAM EDİYOR
Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Başkan Seyfi Dingil, “İskenderun’da bizler ilk andan itibaren meydanları boş bırakmadık. Birlik ve beraberlik içesinde olduk. Ülkemiz için, milletimiz için, demokrasimiz için gece gündüz sokaklarda uyumadık. Belediye araçlarımızı askeri birliklerin önüne sevk ettik. Anıt alanında demokrasi nöbetini tutmaya devam ediyor. Ben bu meydana sanayicilerimizi, işadamlarımızı, odalarımızı kısacası toplumun her kesimini davet ediyorum. Başka Türkiye yok.” dedi.
VALİLİK İLE KOORDİNELİ ÇALIŞIYORUZ
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ayrıca, “Hatay Valiliğimiz kentteki bazı özel okul, etüt merkezi, yurt ve kurumlarda, kurumlara ait resmi evrakların yakılarak imha edildiği bilgisi üzerine, ilgili binalara giriş çıkışları yasakladı. Bizlerde buraları mühürledik. Devlete millete ihanet edenlerin her zaman karşısında olduk olmaya devam edeceğiz. İncelemeler devam ediyor. Belediyemizde ise yaptığımız araştırmada FETÖ mensubu kimse bulunmadı.” diye konuştu.

1

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.