İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,Kirli Oyun Bozuldu

MİLLİ İRADEYE SAHİP ÇIKIYORUZ
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, demokrasi nöbetinin 6. Gününde milli iradeye sahip çıkmaya devam ettiklerini belirtti.
İskenderun anıt alanında şehitlerimiz için 10 bin Yasin-i Şerif okundu.
Meydanda toplanan vatandaşlara seslenen İskenderun Belediye başkanı Seyfi Dingil, “tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet aile yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekânları cennet olsun. Türk silahlı kuvvetleri içine sızmış FETÖ terör örgütü güdümü altında hareket eden dar bir kadronun milli iradeye karşı gösterdiği bu kalkışma demokrasimiz adına utanç vericidir” dedi.
Kirli Oyun Bozuldu
Milletin kirli oyunu bozduğunu ifade eden Başkan Seyfi Dingil,”15 Temmuz gecesi bu gafillerin bu kalkışması aziz milletimizin güçlü iradesi sayesinde geri püskürtülmüş, milletimizin ortak kararı ve dirayeti duruşuyla, oynanmak istenen bu kirli oyun bozulmuştur. Hükümetimiz, Cumhurbaşkanımız, meclisimiz görevinin başındadır. Ülkemizin bu badireyi de sulh ve selametle atlatacağına ve aziz milletimizin dün olduğu gibi bugünde milli iradelerine sahip çıkacağına inanıyoruz” şeklinde konuştu.
Ardından söz alan İSTE Rektörü Prof.Dr. Türkay Dereli ise yapılan darbe girişimine tepkisini gösterdi.
Yapılan konuşmaların ardından İskenderun İlçe Müftüsü Mehmet Taştan ve din görevlileri şehitlerimiz için Yasin-i Şerif okunarak dualar edildi.

iskenderun belediyesi (1) iskenderun belediyesi (2) iskenderun belediyesi (3) iskenderun belediyesi (4) iskenderun belediyesi (5) iskenderun belediyesi (6) iskenderun belediyesi (7) iskenderun belediyesi (8)

Önceki İçerikChp’den Türk Bayrağı Seferberliği
Sonraki İçerikArsuz Köprüsü’nde sona doğru
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.