Arsuz Köprüsü’nde sona doğru

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Arsuz’un iki yakasını birleştirecek olan Uluçınar Köprüsü’ndeki çalışmaları inceleyerek, gelinen son nokta hakkında yetkililerden bilgi aldı. Mersin Karayolları 5. Bölge Müdürlüğü tarafından yapımı devam eden ve üst zemin çalışmaları başlayan köprünün yapım sürecini adım adım takip eden Başkan Culha, açıklanan teslim tarihine yetiştirilemeyen köprünün ağustos ayı içerisinde bitirilerek, halkın hizmetine açılacağını ifade etti.
16 metre genişliğinde, 41 metre uzunluğunda olan, çift yönlü ve yaya yolu bulunan köprünün tamamlanmasıyla hem halkın, hem esnafın, hem de araç sürücülerinin rahat bir nefes alacağını söyleyen Başkan Nazım Culha, köprünün zamanında bitirilmesi için teknik kadrosu ve ekibiyle birlikte her türlü desteği sunmaya hazır olduğumuzu bir kez daha dile getirdi.
Tarihi Uluçınar Köprüsü’nün yıkılması nedeniyle ulaşım bağlantısı kesilen mahalle sakinlerinin mağduriyetini gidermek amacıyla çelik yaya köprüsünün monte edildiğini anımsatan Başkan Culha, bu köprüde de zemin çalışmalarının ardından aydınlatma işlemlerinin başladığını ifade etti. Başkan Nazım Culha, inceleme gezisinin ardından, Uluçınar Mahallesi’ndeki kahvehaneye geçerek, vatandaşlarla ve esnaflarla birlikte çay içip, sohbet etti.

arsuz (1) arsuz (2)

Önceki İçerikİskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,Kirli Oyun Bozuldu
Sonraki İçerikAnıt Alanından Dualar Yükselmeye Devam Ediyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.