Biriz, beraberiz, güçlüyüz çünkü biz Türki’yeyiz

İskenderun Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanları bir araya gelerek yapılan Darbe girişimine tepki gösterdi. İskenderun Esnaf ve Sanatkarları Odalar Birliği Başkanı Uğur Fırat oda başkanlarıyla birlikte yaptığı ortak açıklamada, Türkiye’de karanlık ellerin tezgahladığı darbe teşebbüsü yaşadığını ifade ederek “Türkiye Cumhuriyeti seçimle gelen seçimle gider bir otoriteye sahiptir. Herkesin hür iradesine sahip olduğu ülkemizde maalesef nahoş olan görüntüler dünya nezdinde bizi küçük düşürmüştür” dedi.

Türkiye’de darbe girişiminin Kurtuluş Savaşı, Çanakkale savaşı ve terörle mücadelede şehit olanların kemiklerini sızlattığını vurgulayan Uğur Fırat “Türkiye de yapılan darbe girişimi kötü olan ekonomimize ciddi zarar vermiştir. İnsanlarımızın tüm düzeni bozulmuştur. Milletçe demokrasimize sahip çıktığımız bugün, Türk olmaktan gurur duyuyorum. Demokrasimizi savunurken şehit olan vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dilerim. Tüm Basın kuruluşlarına, Polislerimize ve vatandaşlarımıza Darbe girişiminde gösterdikleri duruştan dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

hatay-esnafları (2)

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.