Arsuz’a 326 Resort Günübirlik Turistik Tesis Geliyor

Arsuz ilçesi Karaağaç Mahallesi sahilinde yapılacak 326 Resort Günübirlik Turistik Tesis, görücüye çıktı.

Düzenlediği basın toplantısında Arsuz’a turizm yatırımı yapmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden 326 Resort Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tansel Bereketoğlu, Karaağaç sahilinde 13 bin 500 metrekare alanda yapılacak yatırım dahilinde Lion Milk (Rakı Balık) Restaurant, Castello (Şarap Evi) Restaurant, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Foggy (Nargile) Cafe, Çocuk Parkı, Wind Beach, 326 Night Clup, Snack Bar bulunacağını söyledi.

326 Resort yatırımıyla sınırlı kalmayacaklarına dikkat çeken Bereketoğlu, Arsuz’a 5 yıldızlı bir oteli de isimlerini açıklamadığı Arap yatırımcılarla birlikte yapmayı planladıklarına vurgu yaptı.

Plajda aynı anda 2 bin 500 şezlongla hizmet verileceğini belirten Bereketoğlu, bölge halkının ve yabancı turistlerin aileleriyle birlikte huzur ve güven ortamında vakit geçirebilmeleri için tesis bünyesinde güvenlik önlemlerini en üst düzeyde tutacaklarına vurgu yaptı.

326 Resort Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tansel Bereketoğlu şöyle konuştu ; ”Arsuz ilçesi Karaağaç mevkiinde faaliyet gösterecek olan toplam 13.500 m2 üzerinden konumlandırılmış 326 resort içerisinde; Lion Milk (Rakı Balık) Restaurant, Castello (Şarap Evi) Restaurant, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Foggy (Nargile) Cafe, Çocuk Parkı, Wind Beach, 326 Night Clup, Snack Bar.Toplam 103 personel ile haftanın 7 günü siz değerli halkımızı ağırlayacaktır. Tesisimizin içerisinde faaliyet gösterecek olan Rakı Balık Restaurantımızda çarşamba, cuma, cumartesi (fasıl) olacak şekilde programlar düzenlenecektir. Ayrıca 326 Night Clup haftanın 7 günü faaliyet gösterecek olup ayın belirli tarihlerinde ünlü sanatçıları ağırlayarak konserler düzenlenecektir.
Yarı olimpik yüzme havuzumuzda ve 180 metre uzunlukta kumsala sahip plajımız toplam 2500 Şezlong, 15 Vip Loca ve Snack Barımız ile siz değerli misafirlerimize hizmet verilecektir. Çocuk parklarımız tesisimizin içerisinde yer alan 2 ayrı mekanımızın havuz tarafına konumlandırılmış şekilde değerli misafirlerimiz yemeklerini yerken ve içeceklerini yudumlarken bakıcılarımız eşliğinde çocuklarımız kaliteli ve güvenli vakit geçireceklerdir.
Nargile Cafe’miz açık alanda değerli misafirlerimize hizmet verecektir.
Şarap Restaurantımız ve Şarap Mahsenimiz yıllanmış şarap çeşitleriyle siz değerli misafirlerimize hizmet verecektir.
Hatay’da her geçen gün daha kaliteli daha nezih mekanlar açılmakta ve şehrimiz kalitesini her geçen gün bir çıta daha zirveye taşımakta.” dedi.

326 Resort Günübirlik Turistik Tesis (1) 326 Resort Günübirlik Turistik Tesis (2) 326 Resort Günübirlik Turistik Tesis (3) 326 Resort Günübirlik Turistik Tesis (4) 326 Resort Günübirlik Turistik Tesis (5) 326 Resort Günübirlik Turistik Tesis (6) 326 Resort Günübirlik Turistik Tesis (7)

 

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.