Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman’ın Babası Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman’ın babası Hacı Ökkeş Yayman, Hatay’ın Kırıkhan ilçesi Kürtnasır Mahallesinde düzenlenen törenle ebediyete uğurlandı.

10 Temmuz 2016 Pazar günü saat 19.00’da düzenlenen cenaze törenine Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman’ın yanı sıra Hatay Valisi Sayın Ercan Topaca, Hatay Milletvekilleri Fevzi Şanverdi ve Hacı Bayram Türkoğlu, MKÜ Rektörü Prof.Dr. Hasan Kaya, Vali Yardımcısı Mahmut Hersanlıoğlu, Kırıkhan Kaymakamı Hasan Gözen, ilçe belediye başkanları, AK Parti İl Başkanı Ahmet Atıç, siyasi parti temsilcileri ile birlikte ailesi ve çok sayıda yakını katıldı.

İl Müftü Yardımcısı M. Emin Okuyucu tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Hacı Ökkeş Yayman’ın naaşı, Kur’an-ı Kerim tilaveti, tekbirler ve sevenlerinin gözyaşları arasında Kürtnasır Mahalle Mezarlığında bulunan aile kabristanına defnedildi.

01 03

Önceki İçerikArsuz’da Haftasonu Elektriğin Kesik Olduğu Yerler
Sonraki İçerikDörtyol’da Altyapı Eksiklikleri İle Mücadele Sürüyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.