Belen’de Ramazan Bayramı Kutlama Programı İcra Edildi

Hemşehrimiz Uşak Valisi Ahmet OKUR, Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Belen Belediye Başkanı Adnan VURUCU, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının temsilcileri, Siyasi Partilerin İlçe teşkilatları, Sivil Toplum Kuruluşları ve halkımızın yoğun katılımı ile yapılan Bayramlaşmada;

Belen Belediye Başkanı Adnan VURUCU yaptığı konuşmasında; Ramazan Bayramını tebrik ederek, son günlerde ülkemizde yaşanan terör olaylarının birlik ve beraberlik içerisinde olmak suretiyle üstesinden geleceğimizi belirterek, bu bayram günlerinin de birlik ve beraberliğimiz için vesile olacağını, ifade ederek sevgi ve saygılarımı sunarım, dedi.

Hatay Milletvekili Orhan KARASAYAR yaptığı konuşmasında; Çok kıymetli hemşerilerim hepinizin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutlar, ailelerinizle nice Bayramlara erişmenizi dilerim. Ramazan ayında ekmeğimizi paylaşmak sureti ile birlik ve beraberlik içerisinde Bayrama kavuştuk. İnancı, düşüncesi, siyasi görüşü ne olursa olsun birlik ve beraberliğimizin geliştirilmesine vesile olan bu bayram gününde hep birlikte bir arada olmaktan onur duyuyorum. Bölgemizde yaşayan ve şu an savaş halindeki komşu ülke kardeşlerimizin de bir gün bayramlarını bizim gibi birlik ve beraberlik içerisinde kutlamalarını diliyorum. Bu vesile ile tüm halkımızın Ramazan bayramını tebrik eder, bayramlaşma törenine katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum, dedi.

Kaymakam Abdulaziz AYDIN yaptığı konuşmada; Mübarek Ramazan Bayramınızı en kalbi duygularımla tebrik ediyorum, Bayram kutlama merasimine hoş geldiniz safa getirdiniz. Sözlerimin başında öncelikle Atatürk Havalimanındaki menfur terör saldırısında hayatını kaybeden varandaşlarımız ile terörle mücadele sırasında şehadet şerbetini içen asker, polis ve köy korucularımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve milletimize baş sağlığı diliyorum. Hüzünlü bir bayram geçiriyoruz ama yaşam da olağan hızıyla devam ediyor. Esasen son zamanlarda yoğunluğu artan terörün önemli bir amacı da insanları, toplumu yıldırmak ve bu yolla insanların umut ve beklentilerini de kırmaktır. Sadece kendi milletimizin değil bizden medet uman gönül coğrafyamızdaki ülke vatandaşlarının da umudunu kırmak istenmektedir. Ancak biz yılmadan yorulmadan güzel ülkemizin aydınlık yarınlara kavuşması adına elimizden gelen gayreti ve çabayı göstereceğiz. Çünkü biz biliyoruz ki bu ülke geliştikçe, refah düzeyi arttıkça bu terör belası da ülke gündeminden düşecektir. Bunun için de kardeşliğimizi pekiştirmeye çalışacağız. Siyasi kanaatlerimiz, inancımız, mezhebimiz ne olursa olsun bu konuda el ele gönül gönüle mücadelemizi devam ettireceğiz. Bugün bu masa etrafında bayram dolayısıyla kenetlendiğimiz gibi kenetlenmeye devam edeceğiz. Bu vesile tüm Aziz hemşehrilerimizin mübarek Ramazan Bayram’ını bir kez daha en kalbi duygularımla kutluyor , sağlık, afiyet ve huzur içerisinde geçirecekleri nice Bayram’lar diliyorum dedi.

Uşak Valisi Ahmet OKUR; Sevgili Belen’li hemşehrilerim, bu topraklarda büyümüş, buranın okullarında okumuş biri olarak, aranızda misafir olmak, böyle bir törende sizlerle birlikte olmak benim içinde büyük sevinç kaynağı olmuştur. Misafirperverliğiniz için teşekkür ediyorum. Allah huzurumuzu, devletimizin ve milletimizin bekasını bozmasın, bayramınız hayırlı ve mübarek olsun, dedi.

belen (3) belen (2) belen (1)

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.