Sigortacılar Derneği meslektaşı için Yasin Okuttu

Sigortacılık sektöründe ve çevresinde sevilen başarılı iş kadını Gülçin Zevzir son yolculuğuna Kaptan Paşa Camiinde kılıanan öğle namazının ardından Çankaya Mezarlığında uğurlandı. Bir yılı aşkın süredir kanser tedavisi gören Zevzir, uygulanan tedavilere rağmen kansere yenik düştü. Gülçin Zevzir’in ölüm haberi başta yakınları, arkadaşları olmak üzere meslektaşlarını ve sevenlerini yasa boğdu.
Vefatıyla tüm sevenlerini derinden üzerek yasa boğan Zevzir için İskenderun Sigorta Acenteleri Derneği Başkanı Yasin Keleş, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte meslektaşının evinin önünde açılan taziye çadırını ziyaret ettiler, Burada okunan Yasin ve dualara amin diyerek, meslektaşı içi dualar ettiler. İSADER Başkanı Yasin Keleş, “Değerli meslektaşımız Gülçin Zevzir’in ani vefatı tüm meslektaşları olarak bizleri derinden üzmüştür. İSADER olarak meslektaşımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına da baş sağlığı ve sabırlar dileriz” dedi.

ENKA TAZİYE FOTO (2) ENKA TAZİYE FOTO (3)

Önceki İçerikİste’de Akademik Genel Kurul Toplandı
Sonraki İçerikCHP Gençlik Kollarından korunmaya muhtaç çocuklara yardım derneğine ziyaret
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.