İskenderun Belediyesi İşçi Personeliyle İftarda Buluştu

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Ramazan ayı dolayısı ile düzenlenen iftar programında işçi ve taşeron personelleri ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

İftar programında Belediye personeline hitap eden Belediye Başkanı Seyfi Dingil“ Mübarek Ramazan ayı münasebeti ile İskenderun Belediyesi ailesi olarak düzenlediğimiz iftar programımıza katılımlarınızdan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. İskenderun Belediyesi ailesi olarak ilçemizin tüm mahallelerine sizlerin gayretli çalışmaları dahilinde gece gündüz demeden hizmet üretiyor olmaktan onur duyuyorum. Bu konuda taşeron, işçi yada memur İskenderun Belediyesi ailesini oluşturan her bir personelimize, ilçemize yapılan hizmetlerin tamamında gösterdikleri emek ve özveriden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.
Amaçlarının halka en iyi hizmeti vermek olduğunu ifade eden Başkan Seyfi Dingil,” Bu güzel ayda burada sizlerle birlikte iftar açmaktan büyük mutluluk duydum. Ramazan ayının manevi ortamında birlik ve beraberliğimizin güçlenerek devam etmesini daha nice ramazanlara hep birlikte ulaşmayı ümit ediyor gelecek Ramazan Bayramınızı şimdiden kutluyorum . ” şeklinde konuştu.

isk (1) isk (2)

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.