İskenderun Belediyesi’nden Öksüz Ve Yetimlerle İftar Yemeği

İskenderun Belediyesi, öksüz ve yetimlere iftar programı düzenledi.
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in il dışında olması münasebetiyle, Belediye Başkan Vekili Levent Duman ‘ın katıldığı iftar yemeğinde Kuran’ı kerim okundu dualar edildi.
Belediye Başkan Yardımcısı Levent Duman “çocuklarımız bizler için çok önemli, hele ki ailesi olmayan çocuklar. Onların hayatın içinde daha çok yer almalarını ve aile ilgisinden yoksun çocuklarımıza destek vermek toplumdaki bütün bireylerin sorumluluğu. Öksüz ve yetim çocuklarımızın her anlamda belediye olarak arkasındayız” dedi.
İHH Başkanı Ahmet Yetim ise yaptığı açıklamada iftar yemeğinin düzenleyen Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e teşekkür ederek,” Bu güzel Ramazan ayında böylesine güzel bir ortamda olmaktan dolayı çok mutluyuz. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Bizler İHH olarak her zaman yetimlerin ve öksüzlerin yanındayız. Böyle mübarek günler, insanların bir araya gelip kucaklaşmasında dostluğunda ve kardeşliğinde çok önemli vesilelerdir. Önemli olan birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhu içerisinde bunu yapabilmektir. “ diye konuştu.
Düzenlenen iftar programında kardeşlik rüzgarı eserken yetimlerin ve öksüzlerin yaşadıkları sorunlar ele alındı.

2 7

Önceki İçerikİskenderun’da Bebekler Zehirlenmekten Kurtuldu
Sonraki İçerikİTSO’da Urge Projesi ve Yurt Dışı Rekabetçiliğin geliştirilmesi toplantısı yapıldı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.