Ameliyat sonrası, şeker hastalığı son buldu

TÜP MİDE AMELİYATIYLA HAYATI DEĞİŞTİ
Uzun yıllardan bu yana kilo problemi yaşayan 110 kilo ağrılığındaki Nevin Erdana, Özel İskenderun Gelişim Hastanesi Bariatrik (Obezite) ve Reflü Cerrahisi Uzmanı Genel Cerrah Op. Dr. Cavit Göktaş’ın gerçekleştirdiği tüp mide ameliyatı sonrası 75 kiloya ulaştı. 10 ayda 110 kilodan 75 kiloya düşen Erdana, verdiği kilolarla özgüvenini geri kazandığını ve hayatının değiştiğini belirtti.

“Ameliyat sonrası, şeker hastalığı son buldu”
Tüp mide ameliyatını gerçekleştirdiği Nevin Erdana’nın durumu hakkında bilgiler veren Op. Dr. Cavit Göktaş, “Hastamız bize geldiğinde, 44,1 vücut kitle indeksine sahipti. Kilolarının getirdiği şeker hastalığı da, hastamız için ciddi bir problem oluşturmaktaydı. Hastamıza başarılı bir ameliyat uyguladık ve kendisini üçüncü gün taburcu ettik. Nevin Hanım ameliyattan kısa süre bir süre sonra, kilo vermeye başladı ve şeker hastalığından kurtuldu” açıklamasında bulundu.

“Başarıyı gördükten sonra, oğlumda ameliyat oldu”
Tüm uğraşlara rağmen kilolarından kurtulamayan Erdana, son çare olarak tüp mide ameliyatı olmaya karar verdiğini belirterek, “Birkaç yıldan bu yana kilo veremediğim için ameliyat olmayı düşünüyordum. Konuyla ilgili birçok araştırmada bulundum ve sonunda karar verdim. Doktorum Cavit Göktaş’a güvendim, ameliyat oldum. Önceden aracıma dahi sığmıyor, nefes alamıyordum. Artık aracımı çok rahat bir şekilde kullanabiliyorum. Kıyafet alırken kendi beğendiğimi değil, ne varsa onu almak zorunda kalıyordum. Ameliyattan sonra 54 bedenden, 42 bedene geriledim. Şuan kendi seçimimi yapıyorum. Şimdi oğlumda ameliyat oldu. O’nun da bir an önce sağlığına kavuşmasını heyecanla bekliyoruz. Bize bu mutluluğu yaşatan Cavit Göktaş’a teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

gelişim

Önceki İçerikMUSEVİ MEZARLIĞINA KİM SALDIRDI?
Sonraki İçerikİş Yerinden İstifa Eden Kıdem Tazminatı Alabilir mi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.