Başkan Seyfi Dingil Belediye Personeline İftar Verdi

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, mübarek Ramazan ayı nedeni ile belediyede çalışan personelle iftar sofrasında bir araya geliyor.
İlk olarak memur personel ile bir araya gelen başkan Seyfi Dingil, Belediye çalışanları ile birlikte aynı sofrayı paylaşmanın mutluluğunu yaşadığını ifade ederek bayrama da hep birlikte erişmeyi diledi.

Ramazan ayının birlik, beraberlik, kaynaşma ve paylaşma ayı olduğunu belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Ramazan ayında aynı sofralarda oruçlar açılarak birlik ve beraberliğin pekiştiğini söyledi.
Başkan Seyfi Dingil, “Ramazan ayı rahmet, mağfiret, bereket ve kurtuluş ayıdır. Bereketli ve huzur dolu bir Ramazan geçirmenizi dileyerek bayrama da hep birlikte erişmeyi diliyorum. Bizler her zaman halkımızın hizmetindeyiz. Biz büyük bir aileyiz. Halkımıza en iyi hizmeti vermek için görev yapıyoruz.”dedi.
İskenderun belediye başkanı Seyfi Dingil,”Ramazan ayı birlik ve beraberlik ayı olduğuna göre bizlerin de bir ve beraber olmamız gerçekten çok önemli. Biliyorsunuz ki belediyecilik büyük bir sorumluluk isteyen ve meşakkatli bir görev. Bizler hemşehrilerimizi çok seviyoruz ve değer veriyoruz. Cenabı Allah, bu mübarek Ramazan ayı hürmetine aramızdaki birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının artırsın. Çalışma gücümüzü ve şevkimizi artırsın. Dünyanın birçok bölgesinde mazlum ve mağdur olan kardeşlerimize de Ramazan ayının bütün güzelliklerini nasip etsin diyorum” şeklinde konuştu.

13509084_1754547108097352_7717711306451309886_n

Önceki İçerikİskenderun Belediye Başkanlığına Levent Duman vekalet edecek
Sonraki İçerikYaşar Nuri Öztürk hayatını kaybetti
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.