Hbb İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı’ndan Türkiye’de Bir İlk

Teknolojinin ilerlemesine bağlı olarak gelişmeleri yakından takip eden ve bu bağlamda projeler üreten HBB, internet ile intranet kullanımının artmasıyla, kurumlardaki çalışma ve iş yapma biçimlerindeki değişiklikleri gözlemleyerek uygulamaya koyduğu Kent Bilgi Yönetim Sistemi ile birlikte insan kaynakları yönetimini kolaylaştıran ilk belediye oldu.
BAŞKAN SAVAŞ’IN PERSONEL EĞİTİMİNE VERDİĞİ DESTEKLERLE HATAY’DA HİZMET KALİTESİ ARTIYOR
Hatay halkına verilen hizmetleri teknolojik imkanlarla destekleyerek her konuda hizmetler sunulmasına özen gösterilerek, kurumsal iletişimini öncelikleri arasında gören Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın eğitime yaptığı yatırımlardaki hassas tutumun bilinciyle hareket eden HBB İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı, hayata geçirdiği bu sistem ile personelinin gelişimine büyük katkı sağlayacak.
KENT BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ İLE HİZMETLER DAHA HIZLI VE EFEKTİF HALE GELECEK
Personelinin kişisel gelişimiyle birlikte hizmet çıtasını daha da yükselten HBB, bu sistemi aynı zamanda personellerinin mevcut bilgi, eğitim, beceri ve yeteneklerine ait verilerin, talep ve önerilerin toplanması, saklanması, güncellenmesi ve gerektiğinde bu verilere ulaşılabilmesini kolaylaştıran bir araç haline getirerek, mevcut hizmetlerde daha hızlı ve daha fazla bilgiyle karar verme imkânı sağlayacak.

1

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.