Vali Topaca, Suriyeli Misafirler ile İftar Sofrasında Bir Araya Geldi

Ottoman Otel’de gerçekleşen iftar programına Hatay Valisi Sayın Ercan Topaca’nın yanı sıra, 121.Jandarma Er Eğitim Alay Komutanı ve Garnizon Komutanı J. Kur. Alb. Erdem Özcan, vali yardımcıları, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları, kurum müdürleri ile çok sayıda Suriyeli misafir katıldı.

Ramazan ayının bereket ve huzurunu paylaşmak amacıyla düzenlenen iftar programı, Kuran-ı Kerim tilaveti ve İl Müftü Vekili Mehmet Emin Okuyucu tarafından yapılan duanın ardından Hatay Valisi Sayın Ercan Topaca’nın konuşmaları ile devam etti.

Suriyeli misafirleri bu iftar sofrasında ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek konuşmasına başlayan Sayın Topaca, ‘’Ramazan-ı Şerif Cenab-ı Hakkın rahmetinin, bereketinin, ihsanının bol olduğu bir aydır. Ramazan-ı Şerif’te biz Müslümanlar dostlarımızı hatırlar, karşılıklı yardımlaşır ve sevgimizi en derin şekilde gösteririz. Bu salonda sizden önce de birçok misafirimizi ağırladık, onlarla bu sofrayı paylaştık. Bugün de ülkemizde misafir ettiğimiz Suriye’den gelen kardeşlerimizle iftarda birlikte olmak istedik.‘’ dedi.

vali (1) vali (2) vali (3) vali (4)

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.