En İyi Hizmeti Vermek Görevimiz

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, mahalle muhtarlarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.
Başkan Seyfi Dingil, “Ramazan ayının ayrı bir güzelliğinin olduğunu belirterek, ”Çalışma arkadaşlarımız olan siz değerli muhtarlarımızla bir araya gelmek istedik. Bizlerin amacı bu halka hizmettir. İskenderun için el ele gönül gönüle inşallah güzel çalışmalara imza atıyoruz, atmaya devam edeceğiz. Biz büyük bir aileyiz. İftar davetimize katıldığınız için çok teşekkür ediyorum. Her zaman olduğu gibi bundan sonrada belirli aralıklarla İskenderun için bir araya gelmeye devam edeceğiz” dedi.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Muhtarlarımız her zaman bize ulaşabilir ve gördükleri bir sıkıntı veya bir talebi her şeyi bizlere iletebilirler. Her zaman diyalog içinde hizmet odaklı çalışarak İskenderun halkımıza, muhtarlarımızla da daha güçlü ve etkin olarak hizmeti götürmeye devam edeceğiz. Belediye olarak sizlerin daha rahat bir ortamda hizmet etmesi için muhtarlık evleri yaptırdık. Daha güzel hizmetleri de birlikte yapacağız inşallah” şeklinde konuştu.
Başkan Seyfi Dingil, katılımlarından dolayı mahalle muhtarlarına teşekkür etti. Mahalle muhtarları da iftar yemeğinin ardından mahalleleriyle ilgili istek ve taleplerini dile getirdi.
Sıcak bir atmosferde gerçeklesen iftar yemeğinde Başkan Seyfi Dingil muhtarlarla etkinlik boyunca uzun uzun sohbet etti.

muhtarlar (1) muhtarlar (2)

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.