İçmesuyu İstasyonlarında Bakım Onarım Sürüyor

Su kaynaklarından evlerimize kadar gelen suyun iletilmesi sırasında kullanılan tesislerin önemine dikkat çekerek bakım onarım işlemlerini aksatmadan devam ettiren İdare, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan modernizasyon sayesinde sıcaklara bağlı olarak istasyonlarda meydana gelebilecek kesintilerin önüne geçileceğini belirtti.

Belen, Arsuz, İskenderun, Payas, Erzin, ve Dörtyol ilçelerinde oluşan arızaları önlemek ve tesislerin durmaması adına bakım yapan Genel Müdürlük, bu kapsamda Belen ilçesine bağlı Ötençay Mahallesi’nde bulunan 3 No’lu terfi istasyonunda meydana gelen motor arızasına anında müdahale edilerek elektrik hatlarında eskiyen kısımların yenilendiğini açıkladı.

Teknik arızalar ve sorunlarla karşılaşıldığı takdirde ALO 185 HATSU İhbar ve İstek Hattı’na bildirilmesi gerektiğini hatırlatan HATSU, hızlı bir şekilde yapılacak müdahale ile sorunların bertaraf edileceğinin altını çizdi.

İÇMESUYU İSTASYONLARINDA BAKIM ONARIM SÜRÜYOR (1) İÇMESUYU İSTASYONLARINDA BAKIM ONARIM SÜRÜYOR (2)

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.