Arsuz ,Aşağı Kepirce ve Yukarı Kepirce’de Beton Asfalt Çalışmaları Başladı

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın ulaşımın rahatlatılmasının yanı sıra kent estetiğine ve görünümüne verdiği hassasiyet kapsamında projeler üreterek uygulamaya koyan HBB ekipleri, Arsuz ilçesine bağlı Aşağı Kepirce ile Yukarı Kepirce mahalleleri yolu arasında kalan 5000 metrelik güzergâhın bir bölümünde beton asfaltla yenileme çalışmalarına başladı.

Kent genelinde yapılan yol çalışmalarını hızlı ve özverili bir şekilde sürdüren HBB Fen İşleri Dairesi Başkanlığına bağlı ekiplerin Arsuz’da gerçekleştirdiği çalışmaları mahalle muhtarları ile birlikte yerinde inceleyen HBB 2. Bölge Koordinatörü Ahmet Serhat Beydilli, devam eden çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak güzergâhın hizmete sunulacağını ifade etti.

Arsuzlular, Hatay’ın Büyükşehir statüsüne kavuşması sonrasında ilçelerinin ve il genelinde sunduğu kapsamlı hizmetlerle Hatay’ı bambaşka bir noktaya taşıyan Hatay Büyükşehir Başkan Doç. Dr. Lütfü Savaş’a çalışmalarında kolaylık dileyerek teşekkür etti.

1 (5)

Önceki İçerikİskenderun’da Kanal Hatları Temizleniyor
Sonraki İçerikBELEN’DE ÖĞRENME ŞENLİĞİ YAPILDI
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.