Yeditepe (Bezge)’liler Akıncı’nın iftar yemeğinde buluştu

İskenderun’da yaşayan Yayladağı Yeditepe (Bezge)’liler Hatay Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Halit Akıncı’ın iftar yemeğinde buluştular. İmam-Hatip Lisesi Bahçesinde gerçekleştirilen iftar yemeği önce, Kur’an-ı kerim okundu ve dualar edildi.

İftar yemeğine İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Belediye Meclis üyeleri ve İskenderun’da yaşayan Yeditepeli vatandaşlar katıldılar. İftar yemeğinde davetlilere Yeditepe ye has Etli Bulgur Pilavı (Aş) Kuru Fasulye (Yahni), döğme ve tatlı ikram edildi. İftar yemeği öncesi davetlileri kapıda karşılayan Hatay Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Halit Akıncı’ya Yeditepeliler yaptıkları hayırdan ve verdiği iftar ziyafetinden dolayı teşekkür ettiler. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’de İskenderun’da yaşayan Yeditepelilerle iftar da bulunmaktan dolayı onur duyduğunu belirterek, İskenderun’a hizmet noktasında her zaman yanımda özverili bir şekilde çalışan Meclis üyesi Akıncı’ya teşekkürlerini iletti.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “11 ayın sultanı Ramazan ayı birlik, beraberlik ve hayırda yarışma, muhtaçları gözetme ayıdır. Böylesi kutsal günlerde insanları bir araya getirerek iftar yemeği veren Akıncı kardeşemize teşekkür ediyoruz” dedi.

bezgeliler iftarda buluştu (4) bezgeliler iftarda buluştu (19)

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.