Arsuz’da Tahrip Olan İçmesuyu Hatları Yenileniyor

Ana içmesuyu şebekelerinin vatandaşlar açısından önemli bir yer teşkil ettiğini vurgulayarak hatlarda meydana gelen arızalara hızlı bir şekilde müdahale edildiğini kaydeden Genel Müdürlük, bu kapsamda herhangi bir sorunla karşılaşıldığı takdirde ALO 185 HATSU İhbar Hattı’na bildirim yapılmasının ekiplere hız kazandıracağını bildirdi.

Arsuz ilçesine bağlı Pirinçlik Mahallesi’nin içmesuyunu sağlayan 110’luk boruların bölgede bulunan gölet yapım projesi sırasında tahribat gördüğünü ve yenileme çalışması başlatıldığını belirten HATSU, dağlık kesimde zor şartlar altında yapılan müdahalede 15 metre hat yenilendiğini ayrıca kelepçe takılarak hattın tekrardan bağlandığını açıkladı.

Uluçınar Mahallesi’nde oluşan arızaya da müdahale eden HATSU Ekipleri, bölge sakinlerinin susuz kalmaması için özverili bir çalışma sergileyerek metrelerce derinlikte içmesuyu hattına vana ve kelepçe takarak sorunu giderdi.

ARSUZ’DA TAHRİP OLAN İÇMESUYU HATLARI YENİLENİYOR (7)

Önceki İçerikİTSO Küçük Sanayi Sitesine tam destek verdi
Sonraki İçerikHatay’da Dünyanın En Anlamlı Expo’sunu Yapmak İstiyoruz
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.