Hassalılar Derneğinden Başkan Seyfi Dingil’e Ziyaret

İskenderun Hassalılar Derneği Başkanı Osman Polat ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Seyfi Dingil,” sivil toplum kuruluşları ile her zaman diyalog halindeyiz. Kentimizin her yönden gelişmesi ve kalkınması için sizlerin desteğine her zaman ihtiyacımız var. Bu memleket hepimizin. Gelecek nesillere iyi bir İskenderun bırakmak için hepimize büyük görevler düşüyor. Bizler sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Dedi.
İskenderun Hassalılar Derneği Başkanı Osman Polat ise derneğinin çalışmaları hakkında bilgiler vererek,” Bizler yeni yönetim kurulu üyeleri olarak üyelerimiz arasında dayanışmayı, yaşadığımız kentte faydalı işlere etkinliklere imza atmayı hedefliyoruz. Bu anlamda İskenderun hizmet noktasında her zaman elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Bizleri kabul ettiğiniz için çok teşekkür ediyor çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” dedi.
Ziyaret sohbet ortamında devam ederken karşılıklı fikir alışverişinde de bulunuldu.

3

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.