Arsuz’a 5 Mahalleyi Birbirine Bağlayacak Yeni Köprü Yapılıyor

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hasan Maden, Fen İşleri Daire Başkanı Nihat Tazeaslan ve İmar Daire Başkanı İhsan Çakır ile birlikte büyükşehir uhdesinde olup, ilçede yapılması planlanan hizmetlerle ilgili etüt çalışmaları gerçekleştirdi. Arsuz Çayı’nın iki yakasını birbirine bağlayan ve yapımında sona doğru yaklaşılan Uluçınar Köprüsü’nün bağlantı yolları ile 5 mahalleyi birbirine bağlayacak olan Gözcüler – Höyük Köprüsü yapımı için gerçekleşen inceleme gezisinde, Başkan Culha yeni köprüler ve bağlantı yollarının tamamlanmasıyla ilçe genelinde özellikle yazın artan trafik yükünün azalacağını ve vatandaşlar için kolaylık olacağını ifade etti.
Sırada Gözcüler – Höyük Köprüsü var
İhtiyaç duyulan mahallelerde hem yol bağlantısını sağlamak, hem de vatandaşlara mahalleler arasında daha kolay geçiş imkânı sunmak için köprü çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, “Yapımı devam eden Uluçınar Köprümüzün yanı sıra, Hatay Büyükşehir Belediyemizden yapımını talep ettiğimiz en önemli hizmetlerden biri Gözcüler – Höyük Köprüsü oldu. Gözcüler – Höyük – Arpagedik – Avcılarsuyu ile Çetillik mahallelerimizi birbirine bağlayacak olan köprümüz, 5 mahalleyi birbirine bağlamanın yanı sıra hem vatandaşlarımıza daha kolay ve güvenli geçiş imkânı sağlayacak, hem önemli bir alternatif güzergah yolu oluşturacak, hem de ulaşımı rahatlatacak. Ayrıca, yetkililerle birlikte büyükşehir belediyemiz tarafından yapım çalışmaları devam eden Uluçınar Köprüsü’nün devamında açılacak olan yol bağlantı çalışmasının istişaresini de gerçekleştirdik. Taleplerimize sıcak bakan büyükşehir yetkililerine çok teşekkür ediyorum. Çalışmalarımız, Hatay Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte koordineli ve uyumlu bir şekilde devam edecek” dedi.

inceleme (14)

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.