Bereketli İftar Sofralarının Yeni Adresi Hassa Oldu

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın bereketin eksik olmadığı, birliği, dayanışmayı, hoşgörüyü ve kardeşliği arttırdığı düşüncesiyle büyük önem vererek gerçekleştirilmesine vesile olduğu iftar etkinlikleri, 8 Haziran günü Hassa 15 Kasım Parkı’nda paylaşmanın en büyük zenginlik olduğu bilinciyle vatandaşları mutlu etti. HBB Mehteran Takımı’nın marşları eşliğinde iftar çadırında, iftar topunun atılması sonrasında çorba, fırında tavuk, şehriyeli bulgur pilavı ve lokma tatlısı ikramı ile oruçlar semaya açılan ellerin ve edilen duaların eşliğinde açıldı.
BAŞKAN SAVAŞ’IN “PAYLAŞMAK EN BÜYÜK ZENGİNLİKTİR” ANLAYIŞIYLA HAREKET ETMESİ TAKDİR TOPLUYOR
Oruçlarını birlik ve beraberlik içerisinde açan Hassalılar, paylaşmayı, yardımlaşmayı, kardeşliği ve hoşgörüyü bu tür anlamlı etkinliklerle en üst seviyeye çıkaran Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür etti.
HBB’NİN BEREKETLİ İFTAR SOFRASI, 9 HAZİRAN PERŞEMBE GÜNÜ YAYLADAĞILILARLA BULUŞACAK
HBB tarafından yapılan açıklamada bir sonraki iftar etkinliğinin 9 Haziran Perşembe günü Yayladağı ilçesi pazar yerinde gerçekleştirileceği bildirildi.

hassa (3) hassa (4) hassa (5)

Önceki İçerikCHP’den Kınama
Sonraki İçerikBüyükşehir Meclisinde Mete ASLAN Bulvarı İsmi Karara Bağlanıyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.