Yeşil Alan Çalışmaları Aralıksız Bir Şekilde Sürüyor

Okul, ibadethane, cadde ve sokak gibi kamusal alanlardaki ağaç ve yeşil alanları nitelik ve nicelik anlamlarında arttırmayı hedef edinen HBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı ekipleri, gerçekleştirdiği çalışmalarla kent estetiğine katkı sunmasının yanı sıra şehir genelindeki ağaçların daha uzun yıllar yeşil kalmasını sağlıyor.
Hatay’ın 15 ilçesinde yeşil alan ve çiçeklendirme çalışmalarını mevsim koşullarına göre büyük bir titizlikle gerçekleştiren HBB ekipleri, ağaçların ilaçlama, sulama ve budama gibi çalışmalarını da eksiksiz şekilde yaparak ağaçların zinde kalmasının yanı sıra uzun ömürlü olmasını sağlıyor.
VATANDAŞLARDAN, ÇEVRE DOSTU BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIYLA HAREKET EDEN BAŞKAN SAVAŞ’A HİZMET TEŞEKKÜRÜ
HBB’nin gerçekleştirdiği geniş kapsamlı çalışmalar hakkında düşüncelerini paylaşan vatandaşlar, Hatay’daki yeşil alanların sayısının her geçen gün artmasına vesile olan ve HBB ekiplerinin bu konudaki çalışmalarına öncülük ederek çevre dostu belediyecilik anlayışıyla hareket eden Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkürlerini iletti.

Untitled-1

Önceki İçerikMuay Thai Takımı,İller Arası Turnuvaya Damga Vurdu
Sonraki İçerikBombalı saldırı, 7’si polis 11 ölü, 36 yaralı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.