Sigorta Acenteleri Derneği üyeleri Huzurevinde yaşlıları ziyaret etti

Yasin Keleş; “Yolun sonuna gelmeden, anne babalarınızın değerini bilin”
İskenderun Sigorta Acenteleri Derneği yönetim kurulu üyeleri Antakya Serinyol’daki Huzurevine giderek, yaşlı vatandaşlarla görüştüler. İskenderun Gençlik Merkezi üyeleri ve öğrenciler ile birlikte Huzurevini ziyaret eden Sigorta Acenteleri Derneği yönetimi yaşlılarla bir araya geldiler, onların sorunlarını dinlediler, dertlerine ortak olmaya çalıştılar, yalnızlıklarını paylaştılar.
İskenderun Sigorta Acenteleri Derneği yönetimini Huzurevi yetkilileri karşıladılar dernek yönetimine çalışmalar hakkında bilgiler verdiler. Hatay’da yaşlıların barınması ve huzurlu bir ortamda kalmalarına ortam sağlayan Huzurevinde yaşlılarla bir araya gelen Dernek Başkanı Yasin Keleş; “Buraya geldiğimizde Huzur evinden nasıl bir ders çıkartabiliriz, eve döndüğümüzde annemize, babamıza nasıl davranabiliriz bunlara dikkat edelim, Günlük hayatımızdaki ikili ilişkilerimize dikkat edelim. Hep bu şekilde kalmayacağız. Büyüklerimize sahip çıkmamız lazım. Onlar bizim atalarımız. Şunu unutmayalım ki yarın hepimiz bu yaşlara geleceğiz. Bu tür ziyaretleri devamlı yapmamız lazım. Buradaki yaşlı anne babalarımız hepimizin büyükleri. Büyüklerimizden öğreneceğimiz çok şeyler var. Buradan döndüğümüzde aklımızda inşallah iyi şeyler güzel anılar kalır ve bunları da hayatımıza yansıtırız” diye düşünüyorum.

isader huzurevi ziyareti (1) isader huzurevi ziyareti (3) isader huzurevi ziyareti (4) isader huzurevi ziyareti (5) isader huzurevi ziyareti (6)

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.