Hatay Sigortacılar Derneği Üyeleri, Başkan Savaş’ı Ziyaret Etti

Dernek Başkanı Adil Aluç ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleşen ziyarette, Hatay’a dair güncel konular ele alındı. Aluç, yaptığı açıklamada, “Hatay birçok medeniyete ev sahipliği yapmış dünyada örnek alınabilecek bir şehir. Bu şehrin güzelliğine katkı sağlayarak daha yaşanabilir bir şehir olması adına da çalışmalarını Hatay halkından esirgemeyen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a derneğimiz adına çok teşekkür ediyorum. Hatay’da aktif olan Sivil Toplum Kuruluşlarının(STK) gerçekleştirmiş oldukları çalışmalar dışında bizler de Hatay’a hizmet etmek amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hatay’ın daha modern ve yaşanabilir bir kent olması amacıyla da elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.
HATAY VİZYONUNA “YEŞİL” BİR GÖRÜNTÜ KATACAK PROJEYE BAŞKAN SAVAŞ’TAN TAM DESTEK
Hatay Sigortacılar Derneği olarak Antakya’dan Topboğazı’na kadar olan bölgede ağaçlandırma çalışmaları gerçekleştireceklerini de belirten Aluç, Başkan Savaş’tan bu konuda destek beklediklerini kaydetti. Hatay’ın vizyonuna yeşil bir görüntü katmak amacıyla çalışmalarını sürdürdüklerini ve bu anlamda yapılacak çalışmalara da destek vereceklerini ifade eden Başkan Savaş, Aluç’a bu anlamlı projeden dolayı ayrıca teşekkür etti.

13411796_10208832459143754_4655990108451674915_o

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.