Hatay Kagid Yönetim Kurulu, Başkan Savaş’ı Ziyaret Etti

Hatay Kadın Girişimciler Derneği (KAGİD) Başkanı Rana Atalay ve yeni yönetim kurulu Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a bir nezaket ziyaretinde bulundu. Gerçekleşen ziyarette, Hatay’ın ekonomi platformunda yer alan tek kadın derneği konumundaki Hatay KAGİD’in yönetim kurulu başkanlığını üstlenen Atalay, yeni yönetim kurulu üyelerini Başkan Savaş’a tanıtarak Hatay’da gerçekleştirdikleri projeler hakkında bilgiler verdi.

ATALAY: YENİ YÖNETİM KURULUMUZ İLE EKONOMİDE YER ALMAK İSTEYEN KADINLAR İÇİN PROJELER HAZIRLADIK

Atalay ziyarette yaptığı açıklamada, “Yeni yönetim kurulu ile ekonomik platformda olan ve olmak isteyen kadınlar için yeni projeler hazırladık. Derneğin şu ana kadar yapmış olduğu birçok projeye imza attık. Yeni yönetim kurulumuzla da yeni projelere imza atacağız” ifadelerini kullandı.

KAGİD YÖNETİM KURULU ÜYELERİ, BAŞKAN SAVAŞ’A SOSYAL BELEDİYECİLİK ANLAYIŞINDAN ÖTÜRÜ TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Savaş’ın Hatay genelinde gerçekleştirdiği hizmetleri yakından takip ettiklerini ve takdir ile karşıladıklarını dile getiren Atalay, sosyal belediyecilik anlayışına sahip bir anlayışla, dernekleşme çalışmalarına vermiş olduğu desteklerden dolayı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan’ı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a yönetim kurulu adına teşekkür ederek çiçek takdim etti.

13346307_10208824646788450_9142018898984070686_o

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.