Büyükşehir’den Çamaşır Yıkama Merkezi

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, üniversite kenti olma yolunda emin adımlarla ilerleyen şehrimizde, öğrencilere yönelik gündelik yaşamlarının vazgeçilmez ihtiyaçlarına cevap verecek hizmetleri buluşturma anlamında ilklere imza atmaya devam ediyor.
Bu anlamda Başkan Savaş, öğrencilere yalnızca kıyafet yıkama anlamında değil, kurutma, ütüleme ve aynı zamanda terzi hizmeti de sunacak mikro ölçekte bir tesisi kente kazandırmaya hazırlanıyor.
HBB KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI BÜNYESİNDE FAALİYET GÖSTERECEK OLAN ÇAMAŞIR YIKAMA MERKEZİ İLE ÖĞRENCİLER, RAHAT BİR NEFES ALACAK
HBB Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı bünyesinde, özellikle üniversite öğrencilerinin eğitime daha fazla zaman ayırmasına büyük katkı sağlayacak çamaşırhanenin açılışı Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş tarafından yapılarak Hatay’da eğitim gören öğrencilerin hizmetine sunulacaktır.
ÇAMAŞIR YIKAMA MERKEZİ’NİN OSMANİYE’DE YAŞANAN ELİM KAZA NEDENİYLE ERTELENEN AÇILIŞI, 8 HAZİRAN ÇARŞAMBA GÜNÜ SAAT 15.00’TE YAPILACAK
Mustafa Kemal Üniversitesi(MKÜ) Tayfur Sökmen Kampüsü’nde 6 Haziran Pazartesi günü saat 15.00’te açılışı gerçekleştirilmesi planlanan ancak Osmaniye’de yaşanan elim kaza dolayısıyla açılışı 8 Haziran Çarşamba gününe ertelenen Çamaşır Yıkama Merkezi’nin hizmete sunum merasimine tüm vatandaşlar ile basın mensuplarının davetli olduğu bildirildi.
GÜNDE 120 ÖĞRENCİYE HİZMET VERMESİ PLANLANAN MERKEZDE; YIKAMA, KURUTMA, ÜTÜ VE TERZİ HİZMETLERİ BİR ARADA VERİLECEK
Açılışı yapılacak tesiste, 20 çamaşır makinesi, 10 kurutma makinesi, sanayi tipi ütü ve terzi desteğiyle hizmete girecek olan HBB Çamaşır Yıkama Merkezi, bu anlamda öğrencilerin uğrak noktalarından biri haline gelecek.
Günde 120 öğrenciye hizmet vermeye hazırlanan HBB Çamaşır Yıkama Merkezi sayesinde, özellikle ailelerinden uzakta eğitim gören geleceği emanet ettiğimiz gençlerimiz, çamaşırlarını yıkamaya dair yaşadıkları sıkıntıları geride bırakacak.

camasirhanefilmyapimlimitedsirketi-Sektorel-Rehber-e6fdae

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.