Ramazan Etkinliklerini, Osmaniye’de Yaşanan Elim Kaza Dolayısıyla İleri Bir Tarihe Erteledi

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, 11 Ayın Sultanı Mübarek Ramazan Ayı münasebetiyle düzenleyeceği Ramazan etkinliklerinin bir kısmını ileri bir tarihe ertelediğini duyurdu.
HBB Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada; 5 Haziran Pazar günü Osmaniye’ye yapılan okul gezisinden dönen ve içerisinde İskenderun 5 Temmuz İlkokulu öğrencileri ile öğretmen ve velileri taşıyan midibüsün trafik kazası sonucunda devrilmesi sonucu 14 vatandaşımızın yaşamını yitirmesi dolayısıyla etkinliklerimizin bir kısmı ileri bir tarihe ertelenmiştir.
İFTAR PROGRAMLARINDA BİR DEĞİŞİKLİK OLMAZKEN, ERTELENEN ETKİNLİKLERİN TARİHİ DAHA SONRA AÇIKLANACAK
HBB Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından yapılan açıklamanın devamında, yaşanan elim kazada yaşamını yitiren vatandaşlara Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar temenni edilirken; İftar programlarında herhangi bir değişiklik olmadığı, iftar sonrası etkinliklerin ise daha sonra açıklanacak bir tarihe kadar ertelendiği bildirildi.

Untitled-1 (2)

Önceki İçerik’11 Ayın Sultanı Ramazan’
Sonraki İçerikTrafik Kazasında Hayatını Kaybedenler Son Yolculuğuna Uğurlanıyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.