Karan Ailesinin Acı Günü

Bir süredir tedavi görmekte olduğu rahatsızlığına yenik düşerek vefat eden İskenderun’un tanınmış ailelerinden, Karan ailesinin değerli evladı, Makine Mühendisleri Odası başkanı Ayhan Karan ve İşadamı Beyhan Karan’ın ağabeyi Ali İhsan Karan (60), sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.
Ankara’da bir süre önce rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Ali İhsan Karan, burada 7 ayı aşkın bir süre verdiği yaşam mücadelesine yenik düşerek hayatını kaybetti. Zamansız ölümüyle sevenlerini üzen,işadamı Ali İhsan Karan’ın cenazesi Ankara’dan getirilerek İskenderun Karan sitesindeki evine getirildi.

Ailesinin ve sevenlerinin katılımıyla Karaağaç asri mezarlığına getirilen merhumun naaşı burada kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi. Cenazeye ailesi, yakınlarının yanı sıra sevenleri, işadamları, siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Ali İhsan Karan, evli ve iki erkek çocuk babasıydı.
KARAN AİLESİ ACI GÜNÜ (4) KARAN AİLESİ ACI GÜNÜ (6) KARAN AİLESİ ACI GÜNÜ (8) KARAN AİLESİ ACI GÜNÜÜ

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.