Başkan Dingil Bekbele’de Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi

Başkan Seyfi Dingil, yaptığı açıklamada, vatandaşlardan yoğun gelen istek ve talep üzerine bu çalışmayı başlattıklarını belirterek,” Bizler her zaman halkımızdan gelen taleplere kayıtsız kalmıyoruz. Bu bölgede ihtiyaç duyulan taziye için çalışma başlattık. Vatandaşlarımız çok memnun oldu. Bu taziye evinin bitmesi ile bölge halkı burada taziyelerini kabul edecek. Sıcakta soğukta daha temiz daha rahat bir ortamda mevlütlerini okutabilecekledir. Kısa bir sürede bu çalışmalar bitecek” dedi.
Sosyal belediyeciliğe büyük önem verdiklerini ifade eden Başkan Seyfi Dingil,” bu anlamda mahallelerde açtığımız kültür merkezinde çeşitli kurslar vererek halkımıza kültürel ve sosyal manada hizmet ediyoruz. Bu kurslara ve eğitimlere katılan vatandaşlar el işi, boyama, resim ve çeşitli eğitici kurslar ile bilgi ve becerilerini arttırıyorlar. Ayrıca vatandaşlardan gelen taleplere göre de kurslar açılıyor. Biz her zaman halkımızın hizmetindeyiz.” şeklinde konuştu.

bekbele

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.