Hasta ve Hasta Yakınlarına Yönelik Moral ve Motivasyon Etkinliği

Hatay Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Durdane ÇAM ve Çocuk Gelişimi Uzmanı Nermin GÜL ile Hatay Defne Yeşilpınar Mirioğlu Çok Programlı Anadolu Lisesi Çocuk Gelişim Öğretmeni Sevim ATAKAN Ve Öğrencileri ile birlikte Hasta Ve Hasta Yakınlarına Moral ve Motivasyon Vermek İçin birlikte etkinlik düzenlediler.
Bu tip etkinliklerin hastaların moral ve motivasyonunu üst seviyede tutmak için yaptıklarını belirten Başhekim Uzm.Dr.Zeki KAHRAMANOĞLU yaptığı konuşmada, “Hastanemizde günde 1000-1100 hastaya hizmet verildiğini. Hastalarımıza en iyi hizmeti vermek için tüm personelle birlikte azami gayret ve özveri ile çalışıldığını, Bu tür aktivitelerin hastaların tedavi sürecinde olumlu etkisinin olduğunu, bundan sonra da bu tip organizasyonları yapmaya devam edeceklerini “ söyledi.
Hasta ve Hasta Yakınları ise kendileri için düzenlenen etkinliklerden duydukları memnuniyeti dile getirerek tüm hastane çalışanlarına teşekkür ettiler.
Hatay Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm.Dr.Ömer AKIN
“ Hasta memnuniyeti, kaliteli hizmetin önemli bir parçasıdır. Genel Sekreterlik olarak hasta memnuniyetini arttırmak için bu tür organizasyon ve etkinliklere devam edileceğini ; hasta ve hasta yakınlarından olumlu dönüşler alındığını ” dedi ve bu etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür etti.

DSC_7786 DSC_7808 DSC_7824

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.