Sigorta Acenteleri Derneği Üyeleri Dayanışma Yemeğinde Buluştu

Sigorta Haftası münasebetiyle (İSADER) İskenderun Sigorta Acenteleri Derneği’nin düzenlemiş olduğu yemeğe Hatay iline bağlı birçok ilçeden acenteler katıldı. Dernek Başkan’ı Yasin Keleş yemekte yaptığı konuşmasında “Tüm yönetim kurulu üyelerimizle birlikte uyum içerisinde çalışıyoruz. Amacımız ilçemizde ve bölgemizde acenteler arası birlikteliği sağlamak ve güç olmaktır. Acenteler arası rekabeti önlemek ve doğru poliçe kesilmesini sağlamak istiyoruz. Acentenin sigortacılıktaki önemi ve sigorta bilincinin oluşturulması yönünde faaliyetlerimiz var. Bankalardan ve otomotiv bayilerinden alınan hizmetlerden çok daha iyisini sigortalılarımıza veriyoruz. Dernek olarak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine, Ticaret Odasına ve Dernek üyesi olmayan yetkisiz acentelerle mücadele edeceğiz. Sigortalılarımıza ve mesleğimize sahip çıkacağız” dedi.

İSADER Başkanı Keleş, derneği amacı hakkında bilgiler vererek, “Acentelik amaçlarla, hedeflerle anlam kazanır. Yapılan her işin bir değeri ve gayesi olmalıdır. Toplumlar, kurumlar, cemiyetler, milletler, dernekler bünyesindeki insanlarla gelişir ve büyür.
Acenteler olarak her geçen gün bir önceki günden daha bilgili, becerikli ve başarılı olmak zorundayız. Bu sebeple birlikte hareket etmeliyiz. Biz acenteler sigortalılarımızın iyi günde ve kötü günde her anında yanındayız” şeklinde ifadelere yer verdi. Toplantıda söz alan İTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı yönetim kurulu üyesi Levent Çam ise, Dernek faaliyetleri hakkında üyeleri bilgilendirdi. Yemeğe davetli olarak katılan İTSO Yönetim Kurul üyesi Gassan Kuran ise, Sigortacılar Derneğinin faaliyetlerinde yanlarında olduklarını ve sigortacıların sorunlarının çözümü noktasında TOBB düzeyinde girişimlerde bulunduklarını vurguladı. Sigorta Acenteleri Derneği tarafından Mikado Restaurantta düzenlenen yemekli toplantıya İSADER Başkanı Yasin Keleş, İTSO Yönetim kurulu üyesi Gassan Kuran, İSADER yönetim kurulu üyeleri Emir Horoz, Ahmet Güney, Aziz Cam, Osman Çoban, Ersin Yahşi, Hakan Kumlu ve Hatay’ın çevre ilçelerinden gelen sigortacılar katıldılar.

enka yemek (2) enka yemek (5)

enka yemek (3)

Önceki İçerikAhem Kursiyerleri Eserlerini Sergiledi
Sonraki İçerikHatsu,İskenderun’da Enerjisa’nın Dikkatsizliği Altyapıya Zarar Veriyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.