İskenderun’da İlk

Profesyonel kadrosuyla sporun her alanında hizmet veren ve sağladığı müşteri memnuniyeti ile çıtasını her geçen gün yükselten Feniks GYM Sağlık ve Yaşam Merkezi, studio cycling (spinning) ile formda kalmak ve kalori yakmak isteyenlerin uğrak mekanı haline geldi.
‘Bahane yok ‘ ve ‘hedefini seç harekete geç’ sloganıyla yola çıkan Feniks GYM Sağlık ve Yaşam Merkezi’nde kapalı bir stüdyo içerisinde müzik ve ışıklandırma sistemleriyle pedal çeviren sporcular, formun zirvesine tırmanıyorlar. Deneyimli Antrenör Ş. Şila Sabah ile pedal çeviren sporcular, yaklaşık 45 dakika süren performanslarıyla efor sarf edip kalori yaktılar.
Dünyada kalori yakmak isteyenlerin en çok tercih ettiği spor dalları arasında gösterilen studio cycling (spinning) ile İskenderunluların hizmetinde olduklarını kaydeden Feniks Sağlık ve Yaşam Merkezi İşletmecisi ve Başantrenör Murat Özoğlu, temel amaçlarının sporda kaliteli hizmet olduğunu söyledi. studio cycling (spinning) ile formda kalınabileceğini ve daha çok kalori yakılabileceğini anlatan Özoğlu, form isteyen tüm bay ve bayanların studio cycling (spinning) ile tanışmasını istedi.

feniks (2) feniks (3) feniks (5) feniks (6)

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.