İskenderun Belediyesi İlaçlama Çalışmalarını Hızlandırdı

İskenderun Belediyesi, aşırı sıcaklarla birlikte ilçe sakinlerinin haşere ve sinekten uzak bir yaz geçirmesi için başlattığı ilaçlama çalışmalarına hız verdi. Ekipler, her gün ilçenin cadde ve sokaklarının yanı sıra, haşerelerin üreme kaynağı olan yerleri ilaçlıyor.
HAŞERESİZ YAZ
İskenderun Belediyesi, sıcakların artmasıyla birlikte haşere ve sineklere yönelik mücadeleye hız verdi. İskenderunluların haşere ve sineklerden uzak bir yaz mevsimi geçirmesi amacıyla Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçenin dört bir yanında sinek, sivrisinek ve diğer haşerelere karşı ilaçlama çalışması yürütüyor.
DÖRT BİR TARAFTA MÜCADELE
İskenderun’un Cadde ve sokaklarıyla birlikte, yeşil alanlar, çöp alanları, fosseptik çukurları, parklar, dereler ve pazar yerleri belirli bir program dahilinde her gün düzenli olarak ilaçlanıyor. Halk sağlığını tehdit eden uçan haşerelere yönelikde ilaçlama çalışması yapılıyor.
PLANLI İLAÇLAMA
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil “Aşırı sıcaklara ve yaz aylarının gelmesi ile birlikte artan haşerelere karşı ilçenin tüm cadde ve sokaklarında ilaçlama yapıyoruz. Önceliğimiz haşerelerin üreme kaynağı olan yerler. Belirli bir plan doğrultusunda tespit edilen bu yerleri ilaçlıyoruz” dedi.

temizlik (1) temizlik (2) temizlik (3) temizlik (4) temizlik (5)

Önceki İçerikBilimi sanatla birleştirerek hayallerin sınırlarını zorlayabilirsiniz
Sonraki İçerikHabib-İ Neccar Hazretleri’ni Anma Etkinliklerinin Finali, Antakya Kapalı Spor Salonu’nda Gerçekleşti
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.