Sigorta Acenteleri Derneğinden İTSO’ya ziyaret

İskenderun Sigorta Acenteleri Derneği yönetim kurulu üyeleri, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a nezaket ziyaretinde bulundular. Geçtiğimiz aylarda Genel Kurulunu yapan İskenderun Sigorta Acenteleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Yasin Keleş ve yönetim Kurulu üyeleri Sigortacılar haftası dolayısıyla protokol ziyaretlerini sürdürüyorlar. Geçtiğimiz günlerde İskenderun Kaymakamı H.Hasan Özyiğit’i ziyaret eden Sigorta Acenteleri Derneği Yönetim Kurulu üyeleri İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’ı da ziyaret ederek, derneğin çalışmaları hakkında bilgiler verdiler.

Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette konuşan İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, “Derneğin üyesi olan sizler, hepiniz aynı zamanda odamızın da üyelerisiniz. Sigorta konusu ciddiye alınması gereken önemli bir konudur. Bu vesile ile işlerinizde ve derneğin çalışmalarında sizlere başarılar diliyorum” dedi. İskenderun Sigorta Acenteleri Derneği Başkanı Yasin Keleş de İskenderun, Dörtyol, Payas ve çevresinde üyelerimiz bulunmaktadır. Yeni kurulan bir derneğiz ve çalışmalarımızı birlik ve beraberlik içerisinde sürdürüyoruz. Amacımız insanlarımıza sigorta bilincini aşılamaktır.” dedi.

sigortacıar itso ziyareti0 sigortacılar itso ziy (2)

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.