Berat Kandili Vesilesiyle Vatandaşlara Kandil Simidi İkram Edildi

İnanç ayırt etmeksizin hemşehrilerinin tüm manevi değerlerine sahip çıkan Başkan Savaş, özel günlerin birlik, beraberlik ve barış ortamında yaşanmasına büyük özen gösteriyor.

HBB ekipleri bu doğrultuda; kurtuluş, af ve arınma gibi anlamlara gelen, ayrıca mübarek Ramazan Ayı’nın da müjdecilerinden olan Berat Kandili vesilesiyle Hatay halkına kandil simidi ikram ederek maneviyat duygularına ortak oldular.

MÜBAREK GECEDE DAĞITILAN SİMİTLER, PAYLAŞIM KÜLTÜRÜNÜN EN GÜZEL ÖRNEĞİ OLDU

Kandil vesilesiyle il genelindeki camilerde halkın kandilini kutlayarak, kandillerin vazgeçilmezi simit ikramında bulunan ekipler, mübarek gecenin paylaşım kültürüyle harmanlanmasına vesile oldu.

Kandil gecesi ibadet etmek ve Allah’a dua ederek bu kutsal gecenin maneviyatını yüreklerinde hissetmek için camilere akın eden vatandaşlar, HBB’nin ortaya koyduğu duyarlı belediyecilik anlayışıyla mutlu oldular.

VATANDAŞLAR, HBB PERSONELLERİ ARACILIĞIYLA BAŞKAN SAVAŞ’IN KANDİLİNİ KUTLADILAR

Kandil simidi dağıtımı sırasında vatandaşlar, HBB personelinin Berat Kandili’ni kutlayarak bu anlamlı, düşünceli davranışlarından ve geleneklerin yaşatılmasına gösterdiği özenden dolayı ekipler aracılığıyla Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş’ın da kandilinin mübarek olması temennisiyle kutladılar.

image_3 image_4 image_6

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.